Profiel

Profiel Carine Blauw

Ik heb in mijn loopbaan heel uiteenlopende ervaringen opgedaan die mij veel hebben opgeleverd. De laatste 20 jaar heb ik met groot plezier gewerkt bij een organisatie in de zorg, in diverse functies, waarvan de laatste jaren als directeur. Ik vond dat het tijd werd een nieuwe weg in te slaan. Naast het geven van trainingen en persoonlijke coaching is het mijn passie mensen te ondersteunen bij belangrijke stappen en keuzes in hun leven.

Ik ben er van overtuigd dat je gelukkig wordt als je bezig bent met de dingen die dicht bij je hart liggen, zoals ik dit in mijn vorige baan heb ervaren. Dit is dan ook een belangrijke drijfveer voor mij. Ik ga graag samen met mensen op weg en laat ze ontdekken wat zij werkelijk willen en kunnen, zodat zij de dingen doen die hen gelukkig en sterk maken.

Ik volgde mijn opleiding voor loopbaancoach bij Adviesbureau Hoogendijk In Driebergen.

Centraal in mijn manier van begeleiden staat het faciliteren van het zelfsturend vermogen van mijn cliënten. Ik geloof in de eigen kracht en mogelijkheden van mensen. Door mijn betrokkenheid en het stellen van de juiste vragen komen mensen in beweging. Mijn manier van werken is informeel en op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan daarbij centraal. Ik geloof in kansen en mogelijkheden.

Omdat ieder mens zijn eigen weg gaat en een eigen ritme heeft, pas ik mijn aanbod daarop aan.

Voor meer informatie of een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek kun je me mailen of bellen.

Carine Blauw

noloc