Ervaringen cliënten

Ervaringen cliënten.

‘Ik deed een loopbaantraject omdat ik een nieuwe inspirerende baan wilde. Door de gesprekken met Carine kwam ik tot het inzicht dat ik mijn huidige baan wilde houden en in gesprek moest gaan met mijn leidinggevende en directe collega’s om een aantal taken te veranderen en uit te breiden”
Mijn baan geeft me nu weer het plezier en de energie die ik zo miste.

“Carine is een heel gepassioneerde loopbaancoach en laat duidelijk voelen dat ze samen met mij wil knokken voor die baan.”
Ik moest het zelf doen, maar zij steunde mij en vroeg steeds door en hield mij daardoor scherp.

“Ik dacht dat een loopbaantraject vooral was voor het vinden van een baan! Maar ik leerde een heleboel over mijzelf en gebruik dat niet alleen in werk maar ook in mijn privésituatie”
Ik ben enorm gegroeid in dit traject en voel mij steviger in het leven en mijn werk staan.

“Een loopbaantraject bij Carine is persoonlijk, aan de hand van concrete, soms eigen ervaringen, leerde ze mij met een knipoog naar mijn eigen valkuilen te kijken”
Serieus en met humor hadden wij de mooiste gesprekken.

“Carine is een heel bevlogen loopbaancoach die voor je gaat!
Ik heb door mijn traject een carrièreswitch gemaakt, had nooit gedacht dat dit nog   mogelijk was”
Ik ben haar nog steeds zo dankbaar, voor wat ik heb geleerd.

“Met mijn team een workshop Jobcraften gedaan…. het effect op de werksfeer is geweldig” Door kleine taken en zaken binnen het werk aan te passen of beter
te verdelen ga ik nu met veel meer plezier naar mijn werk. Ik had nooit
gedacht dat dit mogelijk was.

 

Terugblik workshop Jobcrafting bij NIP door Liselot Olthoff
Op 22 april heb ik deelgenomen aan de workshop Jobcrafting gegeven voor Carine Blauw van Blauw Loopbaancoaching. Het idee van jobcrafting is het zelf actief aan de slag gaan met je huidige baan, zodat je de punten waarover je ontevreden bent aanpakt en verandert. In de beperkte tijd van twee uur, lukte het Carina Blauw om iedereen te enthousiasmeren hiermee actief aan de slag te gaan. Dit deed zij door iedereen kritisch naar haar baan te laten kijken, alle afzonderlijke werkzaamheden te ordenen en oplossingen te bedenken voor hoe het anders zou kunnen. Ik vond het een erg leuke workshop waarin ik duidelijk heb gekregen wat ik de leuke en minder leuke kanten van mijn baan vind, en hoe ik deze laatste zelf kan veranderen. Carine Blauw nam mij mee in haar enthousiasme waardoor ik met een gevoel naar huis ging dat ik in mijn werk ook veel zelf in de hand heb en ik van alles kan bereiken door er kritisch, maar ook oplossingsgericht naar te kijken.