Actueel

Actueel

Aftrekbare kosten

Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar.
Er moet voor de fiscus sprake zijn van „individuele advisering voor sollicitatieactiviteiten, carriere adviezen, psychologische tests, ondersteunende
workshops. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je inclusief de BTW voor
de inkomsten belasting als scholingskosten aftrekken.
Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet.
Er is een drempel van 250 euro, de kosten zijn alleen aftrekbaar als ze werkelijk betaald zijn in het jaar waarover belastingaangifte wordt gedaan.

Workshop Jobcrafting
Sleutelen aan je baan….. dan heb je een betere baan zonder weg te gaan. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om weer meer plezier in je bestaande werk te krijgen. Op interactieve wijze ga je aan de slag om hier je eerste stappen in te zetten. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden die er zijn om anders naar je bestaande werk te kijken en te onderzoeken waar je zelf invloed op kunt uitoefenen. Werk wordt zo weer leuk en geeft energie. Wil je meer informatie? Bel of mail me.

Workshop Doe jij echt wat je wilt! 
Je wilt een nieuwe stap zetten in je loopbaan maar je weet niet hoe? Dan is deze workshop wat voor jou. De workshop is een startpunt voor mensen die zich willen oriënteren op hun (levens)loopbaan. In 2.5 uur tijd krijg je alle ingrediënten om een vervolgstap te zetten. Je gaat naar huis met persoonlijk advies en een hand-out met informatiemateriaal. Wil je meer informatie? Bel of mail me.

Starters kloppen steeds meer aan.
De studie(bijna) afgerond of net begonnen met een nieuwe baan roept soms allerlei vragen op. Is dit wel echt wat ik wil, wat kan en wil ik eigenlijk? Ik heb deze studie gedaan dus moet ik daar echt wat mee doen, maar…..
In een paar gesprekken gaan we met deze thema’s  aan de slag en maak je op basis hiervan nieuwe en heldere keuzes. Wil je meer informatie? Bel of mail me.